Skip to content
Politică

Unul din apropiații lui Băsescu face anunțul care dă fiori multor politicieni

Unul din apropiații fostului Președinte al României, Traian Băsescu, face anunțul care ar putea da fiori multor politicieni și nu numai.

Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial și considerat unul din apropiații fostului președinte, a declarat că fostul preşedinte Traian Băsescu va veni la concluzii în cazul declaraţiilor făcute de Elena Udrea.

”Nu mă nedumereşte (tăcerea lui Traian Băsescu, n.r.), cred că pentru ce se întâmplă acum şi probabil ce ştie el, dumnealui ştie mai bine decât noi toţi ce se întâmplă. A fost cel mai informat om din stat. Probabil nu s-a terminat tot ce trebuie să se termine şi va veni la concluzii. Asta e părerea mea”, a afirmat Adrian Rădulescu, potrivit Agerpres.

Rădulescu a mai precizat că PMP trebuie să se descurce fără cei doi doi părinţi adoptivi: Traian Băsescu şi Elena Udrea.

”Partidul trebuie să se descurce fără cei doi părinţi adoptivi: Traian Băsescu şi Elena Udrea. Dacă va reuşi această chestiune, va fi un partid adevărat. Dacă nu va reuşi, e încă un eşec”, a spus fostul consilier prezidenţial.

Pe 8 februarie va avea loc Congresul PMP, iar conform noului statul al partidului, candidaturile se fac pe moţiuni şi a fost depusă una singură, a lui Eugen Tomac. Adrian Rădulescu a precizat că şi el va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte în cadrul partidului.

De precizat că fosta șefă a PMP, Elena Udrea, a declarat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că nu va participa la Congresul PMP de duminică.

Citește și: EXCLUSIV UPDATE Elena Udrea a confirmat că nu va participa la Congresul PMP

2 comentarii la “Unul din apropiații lui Băsescu face anunțul care dă fiori multor politicieni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *