Unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente pentru clonarea cardurilor în SUA, condamnat în România

Sursa foto: DIICOT

Unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente folosite pentru a clona carduri în SUA a fost condamnat definitiv în România. Suspectul nu va ajunge însă la închisoare.

Un an de închisoare este pedeapsa pe care instanțele din România au dat-o suspectului acuzat de operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice. Este individul pe care procurorii DIICOT l-au prins că furniza, în urmă cu 3 ani, numeroase echipamente de clonare a cardurilor și o făcea cât se poate de dezinvolt, apelând la serviciile unei companii internaționale de curierat.

Ar fi făcut mai multe livrări vreme de câteva luni de zile, iar echipamentele ar fi fost folosite în California pentru clonarea cardurilor. Reamintesc faptul că, în urma unor operațiuni investigative făcute de autoritățile federale, dar și de autoritățile din Orange County, au fost arestate zeci de persoane, în special români, care au clonat carduri sociale și au produs pagube însemnate în defavoarea unor oameni care primeau ajutoare sociale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL