PSnews

Ultima Oră

UPDATE/ 11 animale au murit/ Incendiu puternic la Circul Globus din București

vocea biz

UPDATE 8:30

Câteva ore s-au chinuit pompierii să lichideze flăcările. Din păcate, 11 animale nu au putut fi salvate. Cei care au sesizat incendiul sunt îngrijitorii.

„21 animale au fost salvate, iar 11 animale au murit, cel mai probabil din cauza fumului. La această oră, incendiul este aproape stins, a rămas doar un fum mocnit care nu mai pune probleme deosebite„, a declarat pentru Realitatea TV Daniel Vasile purtătorul de cuvânt al ISU București.

——————————————————

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineață, la un adăpost de animale din București.

Astfel, pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov intervin, joi dimineata, pentru stingerea unui incendiu puternic care a cuprins o cladire in care se afla cinci animale – lei si tigri – de la Circul Globus, echipajele de interventie solicitand ajutorul medicilor veterinari pentru ca animalele sa fie tranchilizate si mutate, potrivit News.ro..

Purtatorul de cuvant al ISU, Daniel Vasile, a precizat ca incendiul a cuprins o cladire de pe Soseaua Petricani din Capitala si se manifesta pe o suprafata de 300 de metri, fiind vorba despre un grajd pentru animale in care se afla cinci lei si tigri. De asemenea, flacarile au cuprins si o cladire administrativa.

Potrivit sursei citate, pompierii au solicitat interventia medicilor veterinari, luand legatura atat cu reprezentanti ai Circului Globus, cat si ai Gradinii Zoologice, astfel incat animalele sa fie tranchilizate si mutate din grajdurile cuprinse de flacari.

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Groza

  12 ianuarie 2017, 09:37 la 09:37

  Dragnea trece la treaba.– 99 de trenuri au fost anulate (conform http://www.CFRCalatori.ro);

  – zborurile interne și externe circulă cu întârzieri de câteva ore;

  – zeci de localități din țară au rămas fără curent electric;

  – 28 de drumuri naționale, zeci de drumuri județene și trei autostrăzi au fost închise (conform CNADNR.ro);

  – sute de persoane și zeci de mașini sunt blocate pe mai multe drumuri din țară;

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi