Skip to content
Politică

UPDATE A căzut satârul: comisia lui Manda cere DEMITEREA unui general SRI

youtube.com

UPDATE 13:39

A căzut satârul: Comisia parlamentară de control al SRI – condusă de către senatorul PSD Claudiu Manda – cere DEMITEREA unui general al Serviciului Român de Informații.

Este vorba despre Dumitru Dumbravă, cunoscut ca „generalul câmpului tactic”. Concret: comisia lui Manda solicită înlăturarea acestuia din funcția de secretar general al SRI, informează Digi 24.

Într-o intervenție telefonică la televiziunea citată, deputatul PNL Cezar Preda – membru al comisiei – a spus că decizia de a cere demiterea lui Dumbravă a fost luată cu 5 voturi pentru și 3 împotrivă.

CITIȚI ȘI: SRI, reacție dură după mutarea lui Manda

———————————–

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI, Claudiu Manda, a confirmat, marţi, că a ajuns la comisie adresa SRI referitoare la generalul Dumitru Dumbravă, menţionând că aceasta urmează să fie analizată.

„Am înţeles că e şi la comisie (adresa SRI – n.r.), analizăm şi discutăm după”, a spus Manda, înainte de şedinţa comisiei, potrivit postului de televiziune Digi 24.

Amintim că Biroul Executiv al Consiliului Director din SRI a hotărât, în şedinţa de marţi, ca dialogul interinstituţional să nu se mai realizeze prin Secretariatul General, ci exclusiv prin Cabinetul Directorului, informează un comunicat al Serviciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *