Skip to content
" "
Politică

UPDATE A căzut satârul: comisia lui Manda cere DEMITEREA unui general SRI

youtube.com

UPDATE 13:39

A căzut satârul: Comisia parlamentară de control al SRI – condusă de către senatorul PSD Claudiu Manda – cere DEMITEREA unui general al Serviciului Român de Informații.

Este vorba despre Dumitru Dumbravă, cunoscut ca „generalul câmpului tactic”. Concret: comisia lui Manda solicită înlăturarea acestuia din funcția de secretar general al SRI, informează Digi 24.

Într-o intervenție telefonică la televiziunea citată, deputatul PNL Cezar Preda – membru al comisiei – a spus că decizia de a cere demiterea lui Dumbravă a fost luată cu 5 voturi pentru și 3 împotrivă.

CITIȚI ȘI: SRI, reacție dură după mutarea lui Manda

———————————–

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI, Claudiu Manda, a confirmat, marţi, că a ajuns la comisie adresa SRI referitoare la generalul Dumitru Dumbravă, menţionând că aceasta urmează să fie analizată.

„Am înţeles că e şi la comisie (adresa SRI – n.r.), analizăm şi discutăm după”, a spus Manda, înainte de şedinţa comisiei, potrivit postului de televiziune Digi 24.

Amintim că Biroul Executiv al Consiliului Director din SRI a hotărât, în şedinţa de marţi, ca dialogul interinstituţional să nu se mai realizeze prin Secretariatul General, ci exclusiv prin Cabinetul Directorului, informează un comunicat al Serviciului.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *