Skip to content
Politică

UPDATE A căzut un cap / Crâncenă bătaie de joc: 120 de români, BLOCAȚI pe aeroportul din Amsterdam

antena3.ro

UPDATE 14:36

Problemele cursei TAROM de la Amsterdam la Bucureşti care nu a putut decola sâmbătă au continuat și duminică. Cel puţin șase pasageri au fost ,,uitaţi” în Amsterdam de către compania aviatică.

Conducerea companiei TAROM a decis să-l revoce din funcţie pe reprezentatului său la Amsterdam, în urma neînțelegerilor care au dus la „uitarea” în Olanda a șase pasageri ai unei curse TAROM care a avut probleme, a aflat Digi24.

————————-

Citiți în cele ce urmează despre un caz de crâncenă bătaie de joc: 120 de români sunt BLOCAȚI pe aeroportul din Amsterdam.

De cel puţin 12 ore, 120 de pasageri români, printre care mai mulți copii, sunt blocaţi pe aeroportul din Amsterdam. Avionul, o cursă TAROM, trebuia să plece sâmbătă seară spre Bucureşti, dar oamenii sunt şi acum acolo, scrie Digi24.ro.

Avionul trebuia să decoleze de pe Schiphol sâmbătă seara, la ora 20:00, dar căpitanul cursei i-a informat pe pasageri că aeronava are probleme tehnice. Pasagerii se plâng de serviciile proaste de comunicare ale TAROM. Unii dintre ei au dormit în aeroport, cum și unde au apucat.

După patru ore, la 12:00 noaptea, au venit doi reprezentanți ai Ambasadei României, care au ajutat pasagerii.

Abia la 5:00 dimineața a venit reprezentantul TAROM de la Bruxelles.

Între timp, duminică dimineață a decolat spre capitala Olandei altă aeronavă TAROM, care va aduce pasagerii la destinație. Aeronava a ajuns la 7:00 dimineața pe Schiphol. Cursa urma să plece de la Amsterdam spre București în jurul orei 10:00, ora României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *