PSnews

Recent

UPDATE A dat norocul peste Dragnea în procesul Bombonica

stirilekanald.ro

UPDATE 15:54

După ce dosarul președintelui PSD, Liviu Dragnea pentru instigare la abuz de serviciu a fost reluat, se pune problema reluării dosarelor mai multor politicieni, printre care Dan Șova și Sebastian Ghiță, informează postul de televiziune digi24

________________

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost anunțat marți de reluarea procesului pentru instigare la abuz de serviciu și fals intelectual, la care urmează să ia parte și fosta sa soție.

După ce unul dintre judecătorii care au luat parte la acest caz s-a pensionat, procesul urmează a fi reluat. Chemată în instanță va fi și fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, care până acum a fost reprezentată doar de avocat, conform realitatea.net.

Amintim că prin acest proces, Înalta Curte judecă modul în care două angajate de la Direcția de Asistență Socială Teleorman au rămas în funcție ani de zile, deși ele ar fi lucrat la organizația locală a PSD.

Pe lângă Liviu Dragnea și fosta sa soție, au fost chemați și alți angajați de la DGASPC cu același scop. Cei mai mulți dintre acuzați au recunoscut modul în care s-au petrecut lucrurile.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi