Skip to content
Politică

UPDATE A început mitingul PSD: Liviu Dragnea, baie de mulţime la Craiova alături de iubita sa, Irina Tănase. Manda a susținut primul discurs

" "

UPDATE 17:09

Claudiu Manda susţine primul discurs.

" "

„Da, pentru o Românie puternică în Europa, da pentru români demni şi patrioţi în Europa şi să le spunem ajunge celor care, ajunşi în PE, nu ştiu decât să saboteze şi să denigreze ţara”, a afirmat Manda.

El a spus că şi-a dorit foarte mult ca primul miting PSD de la europarlamentare să fie la Craiova.

„Vrem două lucruri: ce e permis în Europa să fie permis şi în România şi ce e interzis în România să fie interzis şi în Europa”, a mai afirmat Manda.
Claudiu Manda i-a prezentat pe candidaţii PSD la alegerile europarlamentare.
„Nu acceptăm să vină Sică Mandolină şi clovnii săi să ne critice că nu am făcut nimic pentru Dolj. Avem peste 60 de proiecte în derulare în acest moment: şcoli, canalizare, sedii de primării etc. Opoziţia nu cunoaşte România reală, crede că adevărul e doar pe Facebook şi se miră de ce nu îi susţin primarii şi vin la noi. (…) Nu ne vom opri până nu vom vedea înfăptui drumul expres Craiova-Piteşti. În 2013 au venit aici Ponta şi Şova, au spus că ne fac autostradă. Ne-au minţit. Liberalii portocalii au avut 3 miniştri din Dolj, nu au făcut nimic. Guvernul nostru va face drumul expres”, a mai afirmat Manda.
„Noi facem, ceilalţi doar critică, nici nu mai pot să mai promită. Ne critică Cioloş şi ai lui că nu atragem fonduri europene, ne critică Cioloş şi chichirăii lui că nu atragem fonduri europene. Am preluat guvernarea de la ei cu zero fonduri europene, şi-au bătut joc de fermieri. (…) Am avut cea mai mare producţie la porumb din Europa în 2018”, a mai spus Claudiu Manda.
————————————————————————

Mitingul PSD de la Craiova a început, la acesta fiind prezenţi câteva zeci de mii de militanţi ai partidului. Participă la miting preşedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, Rovana Plumb şi Claudiu Manda, care candidează la alegerile europarlamentare, precum şi Olguţa Vasilescu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face o baie de mulţime. Liderul PSD este însoţit şi de Irina Tănase, partenera sa de viaţă.

Înainte de începerea mitingului, un bărbat care striga mesaje anti-PSD a fost ridicat de poliţie.

Participanţii se vor îmbrăca în alb. Claudiu Manda a scris, joi, pe Facebook, că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea din centrul oraşului.

”Ne vedem mâine la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni”, a scris Manda pe pagina sa de Facebook.

Manda a declarat, sâmbătă, că mitingul PNL organizat la Craiova a fost „un mare fâs” şi a afirmat că PSD face o manifestaţie în 12 aprilie ca să le arate lui „Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia”.

„Am văzut mitingul PNL de azi (sâmbătă – n.r.). Un mare FÂS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în acelaşi loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia. #vincamasilealbe #oltenia”, a scris Manda pe contul său de Facebook, sâmbătă seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *