Skip to content
Politică

UPDATE A refuzat oferta procurorilor / Ludovic Orban și-a început ziua la Parchetul General

agerpres.ro

UPDATE 11:02

Șeful PNL, Ludovic Orban, a declarat în urmă cu puțin timp că a fost chemat la PICCJ ca să fie întrebat dacă dorește să se constituie parte vătămată într-un dosar de represiune nedreaptă.

Concret: politicianul a afirmat că un cetățean a depus un denunț în acest sens, dar Orban nu a dorit să precizeze numele respectivului cetățean, potrivit Antena3.ro.

„Este o sesizare care nu mă privește pe mine, am avut opțiunea de a fi parte vătămată. Eu am ales să nu fac acest lucru și nu mă voi constitui parte vătămată. Este vorba despre o sesizare depusă împotriva unui procuror. Decizia mea a fost să nu fiu parte vătămată. Dacă aș fi vrut să mă constitui parte vătămată, aș fi depus eu sesizarea. Aceasta a fost depusă de un cetățean, care a văzut desfășurarea procesului la televizor și a considerat că trebuie depusă această sesizare”, a spus Orban.

————————-

Sunt emoții în PNL: președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban. și-a început ziua la Parchetul General.

Liderul PNL nu a precizat motivul pentru care a sosit la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ), mulțumindu-se să spună că va oferi detalii la ieșire.

Din informațiile Digi 24, se pare că dosarul în care a fost chemat Orban nu are legătură cu plângerea penală a acestuia pe numele premierului Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *