Skip to content
Politică

UPDATE A treia zi de proteste în Piaţa Victoriei şi în ţară

UPDATE 22:00 Un bărbat de aproximativ 35 de ani, prezent la mitingul de duminică din Piaţa Victoriei, a fost ridicat de jandarmi după ce unii protestatari l-au indicat ca manifestând un comportament suspect.

UPDATE 21:00 Protestatarii au aprins lanternele telefoanelor mobile, au huiduit şi au strigat „Demisia”.

Protestul se desfăşoară în continuare paşnic.

Zona din Piaţa Victoriei în care se desfăşoară protestul a fost delimitată prin garduri de către jandarmi pe partea dinspre clădirea Guvernului.

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, de la intersecţia cu strada Arh. Ion Mincu şi pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecţia cu strada Arhitect Ion Mincu, precum şi pe Şoseaua Buzeşti către Piaţa Victoriei, pe strada Paris şi pe Bd. Lascăr Catargiu.

————————————

Este a treia seară de proteste anti-PSD. Oamenii s-au adunat în faţa Guvernului, iar poliţiştii încep să închidă străzile care duc spre Palatul Victoria. Proteste sunt şi în alte oraşe din ţară.

Manifestanţii s-au strâns în faţa sediului Executivului după ora 17.00, unii dintre ei însoţiţi de copii. Este a treia zi consecutiv de proteste.

La această oră, în piaţă continuă să vină oameni în grupuri mari.

Oamenii strigă „Demisia”, suflă în vuvuzele şi agită steaguri, iar unii dintre ei au venit împreună cu copiii lor. Protestul se desfăşoară paşnic.

Zona din Piaţa Victoriei în care se desfăşoară protestul a fost delimitată prin garduri de către jandarmi pe partea dinspre clădirea Guvernului.

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, de la intersecţia cu strada Arh. Ion Mincu şi pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecţia cu strada Arhitect Ion Mincu, precum şi pe Şoseaua Buzeşti către Piaţa Victoriei şi pe strada Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *