Skip to content
Politică

UPDATE/ ”Abuzul în serviciu, fără prag”. Scandal pe Legea salarizării, în CSM

ziuanews.ro

UPDATE 10:40

Ședința de joi a Consiliului Superior al Magistraturii s-a lăsat cu scandal. Magistrații i-au reproșat Ministrului Justiției, Tudorel Toader, că nici măcar nu au văzut proiectul Legii salarizării și, prin urmare, nici măcar nu au fost consultați pe această temă.

Unul dintre magistrați chiar a spus că e regretabil că află detalii atât de importante despre salarizare de pe pagina de Facebook a lui Dragnea.

Aceștia i-au mai reproșat Ministrului că au fost nevoiți să afle ”pe surse” ce prevede acest proiect și așa au descoperit că salariile lor ar urma chiar să fie diminuate. Mai mult, ar exista și o inechitate între salariile procurorilor și cele ale judecătorilor, deși cu toții au același statut profesional, informează B1 tv.

Cititi si UPDATE/ Ministrul Justiției: Abzul în serviciu, fără prag!

”Fără îndoiala c[ infracțiunea de conflict de interese a fost incriminata în 2006, noi urmărim foarte atent propunerile în acest sens. Sunt multe proiecte, nu știm la care sa ne referim. Vrem să vedem care va fi proiectul final și vom impune un punct de vedere Ministerului Public. Noi nu avem niciun fel de temeri. Procurorii se țin departe de evenimentele emoționale care au loc, pentru că procurorii trebuie să judece la rece evenimentele care au loc”, a declarat Augustin Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *