Skip to content
Politică

UPDATE Adrian Despot s-a răzgândit: „Voi fi acolo!”/ Ce spune despre participarea la consultările cu Iohannis

UPDATE 13.30

Cântărețul Adrian Despot a anunțat că va merge să vorbească cu președintele Klaus Iohannis ca reprezentant al străzii.

„Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo”, a scrie Adrian Despot pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis discută, astăzi, cu liderii UNPR şi cu cei de la ALDE, pentru ca mai apoi să se întâlnească cu reprezentanţii celor ce au protestat în ultimele zile.

O parte dintre oamenii simpli care au ieşit în stradă a cerut ca Adrian Despot, aflat vineri noapte în clubul Colectiv şi care a ajutat la salvarea unor tineri, să fie şi el prezent la consultări.

În acest context, Adrian Despot a reacționat, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

„Dragii mei,

Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.

Cu respect,
Adrian Despot”, a scris Adrian Despot pe pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *