Skip to content
București Știri locale

UPDATE Alerta cu bombă la metroul bucureștean s-a dovedit falsă. Anunțul Metrorex

facebook metrorex

UPDATE 16:53

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară normal, începând cu ora 15:44, a anunţat, vineri, Metrorex, după câteva zeci de minute în care circulaţia a fost afectată în urma sesizării unui bagaj abandonat.

Trenurile de metrou au circulat între staţiile Constantin Brâncoveanu şi Tineretului pe un singur fir, în sistem pendulă, iar pe celălalt fir, circulaţia s-a desfăşurat fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei.

UPDATE 16:46

După verificări, SRI a informat că nu există pericol, iar circulația metroului a fost reluată.

—————————–

Este alertă cu bombă la stația de metrou Eroii Revoluției din Capitală, după ce un bărbat a sunat la 112 și a raportat o valiză suspectă pe una dintre băncile de la metrou. În urma sesizării primite la numărul unic de urgență 112, circulația metrourilor se desfășoară, în acest moment, fără oprire la stația Eroii Revoluției.

Autoritățile verifică bagajul suspect. Călătorii nu au voie să coboare pe peron, până când verificările Poliției, cu sprijinul SRI, nu se vor finaliza.

„Metrorex informează publicul că astăzi 29 aprilie 2022,  la această oră, pe Magistrala 2, circulația trenurilor de metrou se desfășoară fără oprire în stația Eroii Revoluției, ca urmare a sesizării unui bagaj abandonat. Conform procedurilor, instituțiile abilitate vor face verificări și vor lua măsurile care se impun. Călătorii sunt informați cu privire la această situație prin sistemul de sonorizare din trenuri și din stați”, a anunțat Metrorex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *