Skip to content
Știri locale Timiș

UPDATE. Ameninţare falsă cu bombă la un centru comercial din Timişoara

romaniatv.net

UPDATE 19.10

Poliţiştii timişoreni au fost alertaţi, luni după-amiaza, despre faptul că la etajul doi al centrului comercial „Bega” din zona centrală a municipiului Timişoara ar fi amplasată o bombă, alarma dovedindu-se a fi falsă, după verificarea spaţiului.

„Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la un centru comercial din Timişoara s-ar afla o bombă. La faţa locului au ajuns pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, poliţiştii, jandarmii şi echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă, iar în prezent se fac verificări în vederea depistării persoanei care a alertat autorităţile, fără un motiv întemeiat şi pentru tragerea acesteia la răspundere”, a transmis Biroul de presă al poliţiei Timiş.

______________________________________________________________________________

Un bărbat a sunat, luni, la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că a fost amplasat un dispozitiv exploziv la un centru comercial din apropiere de centrul municipiului Timişoara. Mai multe echipaje de politie au fost trimise la faţa locului, dar şi pirotehniştii. A început evacuarea clădirii.

Autorităţile intervin, luni, după ce au primit un apel la numărul de urgenţă 112 care anunţa un dispozitiv exploziv la ”Bega” – aceasta fiind atât denumirea unui centru comercial din apropierea centrului municipiului Timişoara, dar şi a unei maternităţi.

Mai multe echipaje de politie şi pirotehnişti au fost trimise la ambele locaţii, constatându-se că ameninţarea vizează centrul comercial, transmite News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *