Skip to content
Politică

UPDATE Amenințarea cu bombă a fost falsă / ALERTĂ cu bombă la o bancă din România

ziarulonline.com

UPDATE 11:25

Alerta cu bombă a fost falsă, o femeie fiind cercetată pentru apelul pe care l-a efectuat la numărul de urgență 112, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Giugiu, citat de Știrileprotv.ro.

“La orele 4,05, prin sistemul unic de urgenţă 112, o voce feminină anunţa că la o unitate bancară din municipiul Giurgiu se află amplasată o bombă. La faţa locului s-au deplasat echipaje de Ordine şi Siguranţă Publică care au asigurat zona, poliţişti de la Investigaţii Criminale şi de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Organizate, precum şi specialişti din SRI, care au efectuat cercetări şi s-a dovedit faptul că a fost o alarmă falsă”, a precizat purtătorul de cuvânt IPJ Giurgiu.

A fost identificată o femeie în vârstă de 50 de ani, suspectă în cazul apelului la 112, în urma cercetărilor efectuate. Aceasta a fost condusă la audieri, cercetarea fiind coordonată de către un procuror din cadrul DIICOT Giurgiu, mai adaugă sursa citată.

—————–

Alertă cu bombă la o bancă din România, marți dimineață.

Concret: un apel telefonic a fost cel care a anunţat alerta cu bombă la o bancă din Giurgiu. Poliţia a luat măsurile necesare specifice pentru astfel de situaţii, a anunţat inspectorul șef al IPJ Giurgiu, comisar șef Cătălin Țone, potrivit Giurgiuveanul.ro.

De asemenea, accesul în zona băncii a fost oprit, iar angajaţii au fost rugaţi să aştepte până când se va rezolva situaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *