Skip to content
Politică

UPDATE ANAF pune tunurile pe TVR: Sechestru de 150 milioane lei

romaniatv.net

UPDATE 18:34

Televiziunea Română precizează, într-un comunicat trimis vineri PSnews.ro, că sechestrul ANAF nu afectează activitatea instituției media.

Referitor la articolele de presă având ca subiect sechestrul pus de ANAF pe bunuri ale Televiziunii Române, facem următoarele precizări:

Acţiunea ANAF – o procedură care vizează garantarea recuperării restanţelor bugetare ale SRTv, generate de datoriile istorice pe care Televiziunea le-a acumulat – nu afectează activitatea TVR.

Legea bugetului de stat pe 2017, care cuprinde şi alocaţia bugetară destinată Televiziunii Române, menţionează că datoriile Societăţii către ANAF vor fi achitate cu prioritate până la data de 31 martie a.c. După această dată, sechestrul asupra bunurilor TVR urmează să fie ridicat”, menționează cei de la televiziunea publică.

————————-

ANAF a decis, vineri, să ia măsuri împotriva TVR și a pus sechestru pe o parte din bunurile televiziunii publice, în valoare totală de aproape 150 de milioane lei.

TVR este datoare la bugetul statului cu peste jumătate de miliard de lei, iar inspectorii ANAF s-au văzut nevoiți să pună sechestru pe diferite bunuri, de la echipamente de telecomunicații până la celebrele porți de acces în incinta instituției din strada Ermil Pangrati și din Calea Dorobanți, transmite profit.ro.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *