Skip to content
Politică

UPDATE Andronic: Ponta știe sigur / Alarmă în imperiul lui Dragnea: sediul Tel Drum, călcat de DNA cu mascați

libertatea.ro
" "

UPDATE 18:53

Consultantul politic Dan Andronic încinge spiritele, afirmând că fostul premier Victor Ponta ar avea unele lucruri de spus în legătură cu dosarul Tel Drum.

" "
" "

Patronul ziarului Evenimentul Zilei a scris luni seară pe Facebook că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi dat ordin ca Dragnea să fie agățat în speța Teldrum până la sfârșitul acestei luni. Totodată, potrivit lui Andronic, ar fi trebuit reținută o persoană, dar procurorii anticorupție s-au răzgândit.

Redăm postarea mogulului de la EVZ:

„Am avut acum câteva zile informația că Luluța a dat termen ca până la finalul lui august să fie terminat Dragnea! PARDON! 
Să fie decapat dosarul TelDrum până se ajunge la Dragnea…
Am și un martor ?
Azi, s-au anuntat percheziții la TelDrum.
QED.
P.S. Primesc două informații importante de la o sursă care nu m-a dezamăgit până acum.
Perchezițiile DNA la TelDrum au avut loc vinerea trecută, urma să fie reținută și o persoană, numai că procurorii DNA s-au răzgândit. Au stat toată ziua acolo și au ridicat saci cu documente.
Mai mult, perchezițiile de la Guvern au avut o componentă care viza TelDrum. În special documente aflate în biroul secretarului general al Guvernului. Eu cam bănuiesc despre ce este vorba. Dar Ponta știe sigur…”

———————————————————-

Este alarmă în imperiul din Teleorman al președintelui PSD, Liviu Dragnea: sediul central al Tel Drum a fost călcat de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), însoțiți de mascați.

Acțiunea a avut loc vineri dimineață. Mascații de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei au plecat încărcați de documente de la sediul central din Alexandria al companiei de drumuri, informează B1 TV.

Acțiunea vine în contextul în care DNA a anunțat deja că instrumentează un dosar in rem legat de ascensiunea Teldrum. Un nume important pus sub urmărire penală într-o cauză conexă este cel al lui Adrian Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean (CJ), acuzat de abuz în serviciu în legătură cu închiereea către Tel Drum a unor părți din insula Belina și brațul Pavel al fluviului Dunărea (în suprafață totală de 80 ha).

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *