Skip to content
Societate

UPDATE Au fost confirmate alte trei decese de coronavirus în România. Numărul total a ajuns la 11

Inquam Photos / George Călin

UPDATE

Au fost înregistrate încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 11.

Este vorba despre un bărbat de59 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.
Data deces: 22/03/2020

O femeie de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.Data deces: 23/03/2020Și un bărbat de 71 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.
Data deces: 23/03/2020Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s- au primit rezultatele probelor de laborator.

Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet).

Decesele au fost raportate la INSP în această seară.

===========================================================================

UPDATE
Marți dimineață a fost înregistrat al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19.03.2020.
Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II
===========================================================================

În data de 23 martie, un număr de 576 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus în România, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Pacienţii recent confirmaţi cu infecţie au vârste cuprinse între 5 şi 76 de ani, a precizat GCS.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 143 de noi cazuri de îmbolnăvire.

„Unul dintre cazuri este cel al unui deţinut care în data de 11 martie a fost transportat de la Poliţia Capitalei la Penitenciarul-Spital Bucureşti Jilava pentru probleme medicale. În urma testării realizate luni acesta a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Precizăm că deţinutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, iar la testarea realizată în data de 11 martie, pentru depistarea unei posibile infecţii cu COVID-19, rezultatul a fost negativ”, a arătat GCS.

Potrivit sursei citate, la ATI, în acest moment, sunt internaţi 15 pacienţi, dintre care 7 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *