Skip to content
Sport

UPDATE Au fost publicate subiectele și baremele / Elevii susțin astăzi penultima probă la bac

Fanatik.ro

UPDATE 15:50

Subiectele și baremele pentru probele de Istorie și Matematică ale examenului de Bacalaureat 2018 au fost publicate, informează HotNews.ro.

" "

Puteți citi AICI subiectul și AICI baremul pentru proba de Istorie.

Puteți citi AICI subiectul și AICI baremul pentru proba de Matematică.

————-

Emoțiile absolvenților de liceu se apropie de final: miercuri susțin penultima probă a examenului de bacalaureat: matematică pentru profilul real și istorie la uman.

Bac 2018 matematica Probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2018, sesiunea iunie-iulie, au început luni, 25 iunie, cu testul de Limba şi literatura română – proba E)a). Marţi, 26 iunie, a avut loc proba la Limba şi literatura maternă – E)b): maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană și italiană. Miercuri, 27 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului – E)c). Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării – E)d), este programată joi, 28 iunie, conform Realitatea.net.

Pentru susţinerea probelor scrise la Bacalaureat 2018, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile (118.856 de candidați din promoția curentă, respectiv 18.015 candidați din promoțiile anterioare).

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *