Skip to content
București Societate

UPDATE: Bătaie cu bâte şi pistoale în faţa Palatului Parlamentului. Un tânăr de 30 de ani a fost omorât (Video)

UPDATE: Răsturnare de situație în urma violențelor fără precedent şi scenele şocante cu focuri de armă în faţa Palatului Parlamentului.

Bărbatul rănit în Piața Constituției spune că nu s-a tras cu pistolul şi că nu a fost vorba de o răzbunare mafiotă.

" "
" "

Declarațiile bărbatului vin după ce zeci de persoane s-au bătut cu bâte şi topoare în Piaţa Constituţiei, iar un bărbat de 30 de ani a murit după ce a fost împuşcat în timpul încăierării sângeroase, scrie antena3.ro.

Ştire iniţială:

Un bărbat de 30 de ani a murit şi un altul a fost rănit în urma unei altercaţii care a avut loc duminică noaptea în sectorul 5, chiar în faţa Palatului Parlamentului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Locatarii blocurilor din vecinătate au declarat că peste 30 de persoane au fost implicate în conflict, tinerii lovindu-se cu bâte, dar în acelaşi timp auzindu-se şi focuri de armă.

Publicată de Cristian Mateescu pe Duminică, 29 septembrie 2019

Conform Poliţiei Capitalei, mai mulţi cetăţeni care locuiesc în zonă au sesizat prin apel la 112 conflictul, în care ar fi fost implicate mai multe persoane, în urma altercaţiei, două persoane fiind rănite şi primind îngrijiri din partea unui echipaj de urgenţă.

Ulterior, în urma loviturilor, unul dintre bărbaţi a decedat. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului şi au audiat mai multe persoane..

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Mai multe maşini  de poliţie şi jandarmerie se află şi luni dimineaţa la faţa locului.

1 comentariu la “UPDATE: Bătaie cu bâte şi pistoale în faţa Palatului Parlamentului. Un tânăr de 30 de ani a fost omorât (Video)

  1. Cum e posibil ca o mana de vagabonzi fara ocupatie sa se manifeste astfel intr-un oras care cica este european, ce pazesc militienii,… soferii care depasesc viteza cu 3 km /.ora?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *