Skip to content
Buzău Știri locale

UPDATE. Brăila: O cisternă răsturnată pe şosea a explodat pe DN 21A

ISU Buzau

UPDATE. Purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, a declarat că cisterna care s-a răsturnat pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, a explodat.

„Nu a fost rănită nicio persoană aflată la locul intervenţiei, echipajele şi-au luat măsurile de precauţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila la Antena 3. Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de evacuarea populaţiei din localitățile învecinate.

Traficul rutier este blocat pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, după ce o cisternă s-a răsturnat pe partea carosabilă, potrivit informaţiilor transmise de IPJ Brăila.

În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584„, se arată într-un comunicat al PJ Brăila citat de Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la cisterna răsturnată pe DN 21A se manifestă un incendiu la nivelul anvelopelor, iar la faţa locului acţionează două echipaje de pompieri.

Două autospeciale cu apă şi spumă acţionează pentru stingerea unui incendiu raportat la o cisternă răsturnată la ieşire din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei. La faţa locului este şi o ambulanţă SMURD. Nu avem informaţii dacă cisterna este goală sau nu. La faţa locului acţionează Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti„, potrivit ISU Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *