Skip to content
Politică

UPDATE Când va fi următorul CEx / E OFICIAL: Doina Pană, înlocuită cu un traseist

radiocluj.ro

UPDATE 19:08

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat în urmă cu puțin timp că următorul CEx va fi organizat în Iași în perioada 29-31 ianuarie.

Pe de altă parte, Dragnea nu a oferit o poziție tranșantă legată de restructurarea Guvernului, mulțumindu-se să spună că sunt necesare o discuție cu ALDE, apoi un vot în Parlament.

—————————-

UPDATE 17:30

De acum, este oficial: Doina Pană va fi înlocuită cu un politician traseist în postul de ministru delegat pentru Ape și Păduri.

Este vorba despre Ioan Deneș (foto jos – sursa: cdep.ro), aflat la al doilea mandat de senator de Bistrița-Năsăud (același județ unde Pană a fost aleasă deputat), informează Digi 24.

Ioan Deneş

Amintim că Deneș a fost în 2012 ales din partea PNL, dar în 2014 a trecut la PSD.

———————-

Partidul Social Democrat (PSD) urmează să decidă luni cine o va înlocui pe Doina Pană, cea care a demisionat din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor.

În acest context, surse din PSD citate de postul de televiziune Digi 24, susțin că principalul favorit pentru această funcție este senatorul PSD Ioan Deneș, senator de Bistrița.

Acesta este la al doilea mandat de senator, în 2012 intrând în Parlament pe listele USL, din partea PNL, iar după ruperea alianței acesta fiind primul care și-a anunțat trecerea de la PNL la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *