Skip to content
Politică

UPDATE Ce spune Gorghiu / Continuă războiul Zegrean-Nicolăescu EXCLUSIV

agerpres.ro

UPDATE 15:37

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a oferit, luni, pentru PSnews.ro, o reacție în recenta controversă dintre Eugen Nicolăescu și Augustin Zegrean, privind candidatura celui din urmă la Parlament din partea Partidului Național Liberal.

Astfel, Gorghiu l-a pus la punct (chiar dacă voalat) pe Nicolăescu, dând de înțeles că declarații de felul celor făcute de fostul ministru al Sănătății se exprimă în partid, iar nu în presă.

„Eu n-am spus că sunt în favoarea unei candidaturi sau a alteia. Eu am spus că experiența celor care au fost la Curtea Constituțională poate fi benefică în Parlament, care în momentul acesta, duce lipsă de o resursă specializată. Am spus, de asemenea, că o decizie se ia la filiala județeană. Domnul Nicolăescu și-a exprimat un punct de vedere, însă, de exemplu, mâine (marți – n.r.), în BPN, o să deschid această temă. Și eu am rezerve serioase cu privire la prezența unora sau a altora pe listă. Nu vreau să dau nume (pentru că nu vreau să jignesc pe nimeni), însă cred că aceste lucruri se exprimă în interiorul partidului și va fi o decizie politică pe care o veți afla cu siguranță”, a afirmat Alina Gorghiu pentru PSnews.ro.


Continuă războiul dintre fostul președinte al Curții Constituționale a României (CCR) Augustin Zegrean și vicepreședintele PNL Eugen Nicolăescu, pe tema candidaturii celui dintâi la Parlament pe listele Partidului Național Liberal.

Amintim că, duminică seară, la Antena 3, fostul ministru al Sănătății a declarat că ex-președintele CCR nu se va afla pe listele PNL la alegerile parlamentare, fostul ministru al Sănătăţii intrând, astfel, în dezacord cu șefa sa, Alina Gorghiu.

CITIȚI ȘI: Nicolăescu îi taie elanul lui Zegrean: Să stea acasă, să-şi mănânce pensia!

„Eu cred că Augustin Zegrean nu o să fie niciodată pe listele PNL. Eu vă garantez acest lucru: nu are cum să fie pe listele PNL. Nu există o asemenea intenție, nu știu de unde a apărut zvonul. Nu se va întâmpla așa ceva, vă garantez. Iar listele vor fi votate în BPN… Domnul Zegrean are o pensie foarte frumoasă, din punctul meu de vedere – să stea acasă, să și-o mănânce”, a fost poziția lui Nicolăescu.

Contactat, luni, de către PSnews.ro, Augustin Zegrean a avut o reacție vehementă.

N-ar putea să facă și el același lucru – să stea și el acasă? Nu crede c-ar fi mai util pentru țară să stea el acasă?” s-a întrebat retoric Zegrean.

Fostul președinte al CCR și-a iterat intenția de candidatură, explicând motivul pentru care Eugen Nicolăescu îi poartă pică.

„Bineînțeles (că va candida – n.r.)! Eu nu mă joc. Nu m-am jucat niciodată de-a taram-bum; se joacă alții. Nu cred că el este cel care decide – e și el unul, pe-acolo. Nu m-a iubit el niciodată, dar e normal așa, pentru că amintiți-vă anul 2012! Mulți îmi poartă pică de atunci”, a încheiat Augustin Zegrean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *