Skip to content
Politică

UPDATE Ce spune Udrea despre „efectul Mazăre” asupra stațiunii Mamaia/ Udrea și Mazăre, așteptați la IPJ Constanța

UPDATE – Fosta șefă a Partidului Mișcarea Populară a vorbit, marți, despre „efectul Mazăre” asupra stațiunii Mamaia, declarând că deși „nu este un fan Radu Mazăre”, fostul primar al Constanței „însemna foarte mulți turiști”.

„Din pacate constat ca statiunea Mamaia nu mai arata ca anul trecut. N-am fost fan Radu Mazare dar se vede ca nu mai au primar. Constat si ca lucrarile incepute impreuna cu Consiliuol Judetean in mandatul meu de ministru sunt blocate toate. Din pacate, sufera constantenii si sufera turistii care vin pe litoral. Mazare insemna foarte multi turisti. Conteaza ca era un primar care reusea sa atraga turistii pe litoral”, a declarat Elena Udrea.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, și fosta șefă a PMP, Elena Udrea, sunt așteptați, marți, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, unde vor da cu subsemnatul, informează adevarul.ro.

Fostul ministru a mărturisit că a avut o întâlnire „la o cafea“ cu Radu Mazăre şi cu Nicuşor Constantinescu, pe care este dispusă să o repete.

„Chiar dacă politic nu ne-am agreat (că asta este politica românească: mai mult dezbinare şi conflict decât construcţie), ca oameni de administraţie am avut proiecte comune, iar marile proiecte pentru Constanţa le-am semnat eu în mandatul meu cu Nicuşor Constantinescu sau cu Radu Mazăre. M-am bucurat că am putut sta de vorbă cu dânşii şi am băut o cafea. Am vorbit despre ce se întâmplă în Mamaia. Eu, personal, aş demola toate construcţiile de pe plajă, aş face plaje curate, pentru că eu alerg în fiecare dimineaţă şi văd că unele plaje sunt curăţate, altele nu. Nu există coordonare“, s-a plâns Udrea.

Radu Mazăre este cercetat sub control judiciar în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi primit mită nouă milioane de euro. În cauză este cercetat, în stare de arest preventiv, și omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky. Fostul primar al Constanței este cercetat, tot sub control judiciar, și în Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, cauză în care apar Alexandru Mazăre, senator al României, și afaceristul israelian Avraham Morgenstern.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis ca Elena Udrea să fie judecată sub control judiciar în dosarul „Gala Bute”. În această perioadă, Elena Udrea se află în vacanță pe litoral, fiind cazată la un complex de lux din nordul stațiunii Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *