Skip to content
Politică

UPDATE Cherecheș, mesaj lacrimogen din spatele gratiilor/Primarul care a câștigat din pușcărie cere eliberarea pe cauțiune

UPDATE 

Edilul Cătălin Cherecheș, a transmis, din pușcărie, prin intermediul unei rețele de socializare, un mesaj de mulțumire, în urma alegerilor locale de duminică.

„Dragii mei,

cu demnitate și curaj ați apărat orașul. Ați arătat ce înseamnă să fii băimărean adevărat, ați demonstrat că Baia Mare e o adevărată capitală a Ardealului de nord și impune respect.

Vă mărturisesc că sufletul meu a fost de nenumărate ori pus la încercare, dar de prea puține ori am lăsat să se vadă emoția ce mă cuprindea. Mă deschid astăzi în fața voastră și vă spun că în ultimii 15 ani am lăcrimat când tatăl meu a plecat să mă vehgeze din stele, murind în brațele mele. M-au cuprins lacrimile când din arestul nedrept am auzit-o prima oară pe mama. Acum voi mi-ați așezat lacrimi în ochi, lacrimi pline de speranță și recunoștință, lacrimi care se aștern și mângâie. Vă mulțumesc și vă iubesc! Voi sunteți marea mea familie. Voi sunteți energia care îmi dă puterea să fac totul pentru Baia Mare!

Îi invit de astăzi pe toți cei care au rătăcit, pe toți cei care au avut mintea sau sufletul umbrite de răutate izvorâtă din patimă politicianistă, întâi la dialog și apoi la muncă. Din luptă, ură și dezbinare nu se poate construi nimic durabil și serios. Sunt omul binelui, sunt omul toleranței, sunt omul prieteniei, sunt alături de voi toți, un om care iubește Baia Mare și care își dedică viața pentru acest crez”, a transmis Cătălin Cherecheș.

Primarul care a câștigat alegerile locale din pușcărie cere eliberarea pe cauțiune.

Este vorba despre Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia-Mare. Acesta a câștigat alegerile cu un scor zdrobitor, de 70%.

Avocații edillului au depus o cerere de eliberare pe cauțiune.

Cătălin Cherecheș își poate prelua mandatul în această perioadă.

1 comentariu la “UPDATE Cherecheș, mesaj lacrimogen din spatele gratiilor/Primarul care a câștigat din pușcărie cere eliberarea pe cauțiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *