Skip to content
Politică

UPDATE Cine l-a turnat / Cioloș nu scapă de probleme: plângere DNA pe numele său

UPDATE 11:42

Cel care l-a denunțat la Direcția Națională Anticorupție pe ex-prim-ministrul Dacian Cioloș este avocatul Florin Ghiulbenghian, care a declarat la ieșirea din parchet că plângerea vizează o pretinsă infracțiune de abuz în serviciu „cu consecințe deosebit de grave și un prejudiciu de peste 1 milion de euro”.

—————–

Fostul premier al României Dacian Cioloș nu scapă de probleme.

Mai exact, postul de televiziune Antena 3 vorbește despre o plângere DNA făcută pe numele lui Dacian Cioloș.

2 comentarii la “UPDATE Cine l-a turnat / Cioloș nu scapă de probleme: plângere DNA pe numele său

 1. iata CATEVA dintre realizarile lui CIOLOS FOST PRIM MINISTRU PERFORMANT CARE NU A FOST ACUZAT DE NICIO FAPTA PENALA NICIODATA DECI UN OM COMPETENT SI CORECT ! De asemenea oameni avem nevoie NU DE HOTI NICI DE MINCINOSI ! Bani europeni: In 2016, pana la finalul lunii septembrie, circa 6,3 miliarde de euro au intrat in tara in total, de la Uniunea Europeana (la inceputul mandatului rata de absorbtie a acestor fonduri era de 58,67%. In prezent acest procent este de 80,16%)
  25. TVA redus la 9% pentru materie prima si lucrari agricole.
  26. Investitii din bugetul de stat in infrastructura locala (2 miliarde lei au fost acordate autoritatilor locale pentru infrastructura de apa, canal, drumuri, educatie, sanatate si proiecte socialculturale).
  Camere de video pentru a filma numararea corecta a voturilor;
  22. Radar pentru a monitoriza in timp real prezenta la vot (actualizat la fiecare 5 minute!)
  23. Lansarea aplicatiei „Inspectorul Padurii”. Populatia poate verifica, in timp real, legalitatea unui transport de masa lemnoasa identificat in trafic (actiuni ample de impadurire: 3.761 de hectare au fost impadurite deja cu puieti si 10.250 de hectare sunt conservate prin lucrari de regenerare a padurii
  . Investitiile straine directe in Romania, la nivel record dupa 2008: Urca in primele zece luni cu 9% si ajung la 3,7 mld. euro.
  29. De astazi, in ghiseul.ro a fost inrolat si ANAF. Deci obligatiile fiscale catre ANAF pot fi platite si online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *