Skip to content
Politică

UPDATE Cine vrea să-i ia locul / Se zdruncină jilțul ministrului de Finanțe: DEMISIA, cerută din PSD

economica.net

UPDATE 15:14

Vedeți în cele ce urmează cine vrea să îi ia locul lui Ionuț Mișa în calitate de ministru al Finanțelor Publice.

Astfel, este vorba despre președintele Comisiei de buget-finanțe din camera parlamentară superioară – l-am numit pe senatorul PSD Eugen Orlando Teodorovici.

Într-o intervenție în direct la Digi 24, parlamentarul a fost întrebat dacă s-ar vedea ministru în locul lui Ionuț Mișa.

„Orice pol care nu aspiră la mai mult este ipocrit. Cine nu aspiră (…) nu este politician”, a sunat răspunsul lui Teodorovici.

—————————–

Cresc tensiunile în jurul ministrului de Finanțe, Ionuț Misa.

Potrivit postului de televiziune Digi 24, se pare că în interiorul Partidului Social Democrat, mai multe voci cer demisia ministrului Ionuț Mișa. Una dintre ele este cea a unui fost deținător al portofoliului, Eugen Teodorovici.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, președintele Comisiei de buget-finanțe din Camera Superioară, consideră că ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, ar trebui să plece chiar astăzi din funcție pentru declarațiile privind taxa de solidaritate.

„Și eu o să-l critic pe domnul ministru actual de Finanțe. Cred că astăzi este, și sper să fie, ultima vizită a domniei sale în Parlament ca și ministru de Finanțe, pentru că mi se pare normal și corect ca partidul – și mai ales prim-ministrul – să aibă pe masă propunerea de revocare a domniei sale din funcție, pentru că, din păcate, ca ministru de Finanțe să faci astfel de declarații pe care, mai târziu, prim-ministrul le contrazice cred că nu este cazul”, a declarat senatorul PSD Eugen Teodorovici, pentru Digi 24.

Întrebat dacă părerea sa este împărtășită și de alți membri ai PSD, fostul ministru din Guvernul Ponta a răspuns: „Probabil că sunt mulți colegi care o simt, o cred și au convingerea că așa trebuie să fie (…) Știți foarte bine, dacă vă uitați în istorie așa puțin, nu foarte departe, cam tot ceea ce am spus s-a și întâmplat, de la măsurile de la începutul anului, cu acelea faimoase taxe de solidaritate, de impozitare a cifrei de afaceri și multe, multe, multe altele. Dacă îmi dați exemplu de exact una singură care a fost făcută invers decât am spus eu, atunci eu mă retrag din fața camerei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *