Skip to content
București

UPDATE Circulația a fost restabilită / Descoperire macabră la metrou Universitate

wikiwand.com

UPDATE 15:53

Circulaţia trenurilor de metrou între staţiile Piaţa Romană şi Universitate a fost reluată pe ambele fire, aceasta desfăşurându-se cu dificultate, după ce o persoană decedată a fost găsită în tunelul din apropierea staţiei Universitate, informează reprezentanţii Metrorex, citați de Mediafax.

——————–

O descoperire macabră a avut loc sâmbătă în jurul prânzului la metroul din București. Momentan, se circulă pe o singură linie la stația Universitate.

Circulaţia trenurile de metrou se desfăşoară îngreunat după ce o persoană decedată a fost găsită în tunelul din apropierea staţiei Universitate, potrivit unui comunicat Metrorex citat de Mediafax.

Sâmbătă, începând cu ora 11:30, pe Magistrala 2 circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară la un interval de aproximativ 12 minute pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate.

„Cauza incidentului este găsirea unei persoane în tunel pe firul 2 aproape de staţia Universitate care, din primele constatări ale Poliţiei Metrou pare decedată. La acest moment autorităţile în domeniu se află la faţa locului şi până la rezolvarea situaţiei circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura pe un singur fir pe acest tronson”, se arată în comunicatul transmis de Metrorex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *