UPDATE – Cîrstoiu, întrebat dacă îi pare rău că nu l-a ascultat pe Traian Băsescu când l-a sfătuit să nu candideze

Sursă foto: Facebook / Cătălin Cîrstoiu

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a recunoscut, vineri, răspunzând unei întrebări, că regretă că nu l-a ascultat pe fostul preşedinte Traian Băsescu atunci când l-a sfătuit să nu candideze la Primăria Capitalei.

Cîrstoiu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă avea dreptate Traian Băsescu când l-a sfătuit să nu candideze la Primăria Capitalei.
“Bună întrebare. Da, mi-a spus atunci, ca şi tata, că atâta timp cât eşti medic oamenii îţi apreciază eforturile, apreciază ceea ce faci, oamenii vin să spună un păs şi rolul tău e să îi ajuţi. Dacă intri în povestea asta politică o să vezi că vei deveni peste noapte aproape cel mai urât dintre pământeni”, a afirmat Cîrstoiu.
El a mai fost întrebat dacă îi pare rău că nu l-a ascultat pe Băsescu.
“Cinstit, da”, a răspuns Cătălin Cîrstoiu.
El a precizat, în schimb, că nu a avut nicio discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.
În 20 martie, Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă a vorbit cu naşul său de cununie, Traian Băsescu, înainte de a decide să candideze la Primăria Capitalei.

”Am avut o discuţie cu domnia sa, o discuţie lungă, în care domnia sa (..) mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta. (..) dându-mi nişte argumente strict personale, strict umane. Lucru pe care, cinstit, l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat, aşa sunt eu, nu am ascultat niciodată. Şi cred eu, mai importante sunt argumentele nu care ţin de mine ci cele care ţin de ceea ce cred. Şi dacă am făcut treaba asta, nu am făcut-o pentru un avantaj personal”, spunea medicul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL