UPDATE – Ciucă: Data prezidenţialelor poate intra în discuţie

Sursă foto: INQUAM Photos/ George Calin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că, neexistând încă o hotărâre de guvern care să stabilească data alegerilor prezidenţiale, poate să intre în discuție, să vadă care sunt părţile bune, care sunt părţile mai puţin bune, vizavi de o campanie în timp de vară, sau să le ducă aproape de alegerile parlamentare. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că PSD va avea candidat la prezidenţiale, el respingând o susţinere a lui Nicolae Ciucă în cursa pentru Cotroceni. Despre organizarea prezidenţialelor în decembrie, liderul PSD a arătat că există o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie.

Nicolae Ciucă a fost întrebat la sediul partidului dacă data alegerilor prezidenţiale ar putea fi stabilită în luna decembrie, cum se organizează de obicei.

”Alegerile, în momentul de faţă, neexistând încă o hotărâre de guvern care să stabilească data alegerilor, poate să intre în discuţie şi să analizăm, să vedem care sunt părţile bune, care sunt părţile mai puţin bune, vizavi de o campanie în timp de vară, sau să le ducem acolo unde într-adevăr au fost de-a lungul timpului, aproape de alegerile parlamentare”, a spus Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: