Skip to content
Politică

UPDATE Ciutacu a difuzat imagini cu un fost demnitar ÎN LACRIMI audiat la DNA Ploiești (VIDEO)

psnews.ro

UDATE 23:13

Filmarea poate fi descărcată făcând click AICI.

————————

Jurnalistul Victor Ciutacu a difuzat miercuri seară la România TV imagini cu un fost demnitar ÎN LACRIMI audiat la DNA Ploiești.

Este vorba despre fostul președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP) Ana-Maria Pătru, care a stat trei luni în arest preventiv, într-un dosar deschis pe baza denunțului fondatoarei Siveco, Irina Socol, în care DNA o acuză pe Pătru de trafic de influență și spălare de bani.

Situația nu este nouă: presa a scris încă din martie 2017 despre cazul Anei-Maria Pătru, care ar fi fost presată de către Ovidiu Bulai (avocatul desemnat la insistențele Irinei Socol) să dea declarații care să îi îngreuneze situația.

DETALII AICI: Tribunalul București, scena unor mărturii terifiante ale fostei șefe de la AEP / SURSE

ȘI AICI: Ana-Maria Pătru, noi mărturii cutremurătoare privind arestul și ancheta DNA

Ei bine, miercuri seară, Ciutacu a difuzat, în propria emisiune de la RTV, imagini din sediul DNA Ploiești, care confirmă cele apărute anul trecut în mass media: Pătru, plângând, declara ceea ce îi spunea avocatul impus. Mai mult: procurorul de caz, Cerasela Răileanu (al cărei rechizitoriu a fost confirmat de către Marius Bulancea, șeful Secției a II-a din DNA) apare dictându-i Anei-Maria Pătru ce să declare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *