Skip to content
Politică

UPDATE Ciutacu, după audieri: Nu știu unde e Ghiță

romaniatv.net
" "

UPDATE

Victor Ciutacu a ieșit de la audierile de la Parchetul General și a declarat în fața jurnaliștilor că nu știe unde e Sebastian Ghiță sau cum ajungeau înregistrările la RomâniaTV.

" "
" "

„Am stat de vorbă cu oamenii, le-am explicat despre ce e vorba. Singurul meu inconfort, dincolo de faptul ca nu e o placere să fi audiat de Parchetul general, este faptul că nu se fumează, ca in orice instituţie publica din România nu se fumeaza si a trebuit sa stau nefumat. În cazul meu a fost fix ce a fost in cazul celor tuturor celor 38 de oameni citati, in calitate de martor intr-un dosar de abuz în serviciu, un dosar IN REM, fara faptaş, disjuns din faimosul dosar sau mai bine zis cu referire la faimosul dosar ICA al domnului Dan Voiculescu. E vorba despre inregistrarile difuzate de România TV pe post cu Băsescu in care domnia sa explica modul in care l-ar fi executat pe Voiculescu cu ajutorul doamnei judecator Camelia Bogdan dupa ce in prealabil doamna Kovesi si domnul Coldea au planuit arestarea domnului Mustata din completul de judecată”, a spus Ciutacu despre audieri.

Ciutacu a subliniat că nu se ocupă de înregistrările cu Sebastian Ghiță, iar acestea ajung cu ajutorul unui poștașl.

Nu am văzut acele înregistrări înainte, le-am văzut în direct ca şi dumneavoastră. De regula s-au difuzat pe spatiile de emisie pe care le-am ocupat eu, insa dupa inceputul emisiunilor, nu le vedeam inainte ca sa le dau, eram informat prin intermediul producatorului meu, stiti foarte bine cum se lucrezaa ca am si fost colegi, imi spunea in casca că a venit postasul, lucru pe care il anuntam pe post”.

Nu stiu unde e Ghita. Nu stiu cum trimite materialele Ghita si constat cu regret ca nu mai trimite si ca sa fiu sincer am incercat sa ma intereseze cat mai putin modalitatea in care ajung materialele pe post”, a explicat jurnalistul.

Realizatorul TV Victor Ciutacu s-a prezentat vineri dimineață la PICCJ pentru a fi audiat ca martor într-un dosar de abuz în serviciu.

Jurnalistul a explicat, pentru presă, că nu știe exact subiectul audierii și că a primit o citație în care se menționează că este audiat ca martor într-un dosar de abuz în serviciu. “Aș vrea să știu și eu ce vizează audierea mea. Citația pe care am primit-o se referă la calitatea de martor într-un dosar de abuz în serviciu, fără a se preciza cine e suspectul. Din câte am înțeles eu, este un dosar in rem, fără făptaș.” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *