Skip to content
Politică

UPDATE Comandament de iarnă / Grindeanu cere demisia șefului CNAIR

gov.ro

UPDATE 15:19

Premierul Sorin Grindeanu a convocat sâmbătă la Guvern un comandament de iarnă pe tema situaţiei din ţară în urma ninsorilor abundente, la care participă miniştrii Transporturilor, Economiei, Internelor şi Energiei.

Comandamentul are loc la Guvern, patru miniştri fiind chemaţi: Carmen Dan, ministerul de Interne, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, Alexandru Petrescu, ministrul Economiei, şi Toma Petcu, ministrul Energiei, informează News.ro.

Meteorologii au prelungit, sâmbătă dimineaţă, codul galben de vreme geroasă în toată ţara până pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmând să coboare frecvent la -25 de grade.

——————————

UPDATE 13:33

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a anunţat astăzi că i-a cerut ministrului Transporturilor să-l demită pe directorul general al CNAIR, Cătălin Homor pentru proasta gestionare a deszăpezirii de pe autostrăzi.

La această oră, autostrăzile A2 şi A4 sunt închise. Alte sectoare din 29 de drumuri naţionale sunt în continuare închise din cauza zăpezii şi a viscolului.

—————————-

Premierul Sorin Grindeanu, vizită fulger la Ministerul Transporturilor.

Se pare că vizita premierului este în contextul drumurilor blocate și cere explicații despre starea lor, transmite Antena 3.

 

 

Știre în curs de actualizare …

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *