Skip to content
Politică

UPDATE Conflict între suporteri și jandarmi la meciul Steaua-Rapid. S-a lăsat cu gaze lacrimogene

facebook.com

UPDATE 20:49

Meciul CSA Steaua – Academia Rapid, de pe Arena Naţională, a fost întrerupt pentru câteva minute sâmbătă, după incidente între fanii celor două echipe, jandarmii intervenind cu gaze lacrimogene.

Steliştii din galeria de la tribuna a II-a au fugit spre peluza rapidiştilor, iar jandarmii au intervenit, pentru a calma spiritele, transmite News.ro.

Deoarece fanii stelişti din peluză au continuat războiul cu jandarmii, aceştia din urmă au intervenit cu gaze lacrimogene.

Arbitrul Marcel Bîrsan i-a cerut antrenorului stelist Marius Lăcătuş să facă discute cu galeria, iar meciul întrerupt în minutul 25 a fost reluat în minutul 29.

—————————–

Mii de suporteri de la echipele CSA Steaua și Academia Rapid au făcut spectacol sâmbătă după-amiază pe mai multe străzi din București.

Mii de suporteri ai celor două echipe din Liga a IV-a au Început să se adune la Arena Naţională, unde are loc în această seară meciul considerat o reînviere a derbyurilor Steaua – Rapid. Suporterii celor două echipe au publicat pe Facebook videoclipuri de pe traseul către stadionul unde la ora 19:45 va avea loc meciul CSA Steaua – Academia Rapid, relatează Adevărul.ro.

Meciul din această seară se anunţă a fi cel mai urmărit din Liga a IV-a, cu un record de vânzări de bilete pentru o înfruntare între două echipe din această divizie: peste 33 de mii de bilete vândute.

Vedeți AICI galeria video cu suporterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *