Skip to content
Politică

UPDATE Crin Antonescu: Nici eu nici soția mea n-am comis nici cea mai mică ilegalitate!/ Senatorul PNL a ajuns la DNA

UPDATE 11:18

Senatorul liberal Crin Antonescu a dat declarații, vineri, în fața procurorilor DNA Ploiești, în urma denunțului făcut de Alina Petre care îl vizează atât pe senator, cât și pe soția acestuia.

„Fata de continutul denuntului am facut declaratii publice. Nici eu, nici sotia mea n-am comis niciodata nici cea mai mica ilegalitate. Asta este clar”, a declarat Antonescu la iesirea din DNA.

UPDATE 10:00

Senatorul PNL Crin Antonescu a ajuns la sediul DNA, însoțit de soția sa.

Întrebat în ce calitate a fost chemat de procurori, liberalul a declarat că a fost citat în calitate de martor.

Crin Antonescu, așteptat să dea cu subsemnatul la Direcția Națională Anticorupție (DNA)!

Astfel, potrivit unor surse judiciare citate de realitatea.net, senatorul Partidului Național Liberal (PNL) Crin Antonescu este așteptat, vineri, la sediul DNA Ploiești.

Conform surselor citate, acesta ar urma să fie audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preț subevaluat de la fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu.

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunț la DNA în care arăta că Antonescu și soția sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziționat un apartament de lux la jumătate din prețul său de piață, diferența fiind achitată de compania Romprest, prin achiziționarea, în același imobil, a unui apartament la un preț supraevaluat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *