Skip to content
Politică

UPDATE CSM-ul a amânat decizia / Acțiuni disciplinare împotriva Laurei Codruța Kovesi

ziaruldeiasi.ro

UPDATE 14:07

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a amânat din nou pronunțarea unei decizii în cazul acțiunii disciplinare a Inspecției Judiciare împotriva procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

" "
" "

Mai precis, pronunțarea deciziei CSM-ului a fost amânată pentru data de 11 iuliie, informează Agerpres.

————-

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii ar putea da astăzi o soluție în cazurile acțiunilor disciplinare împotriva conducerii DNA.

Mai precis, este vorba despre acțiunile luate de Inspecția Judiciară în cazul procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, al adjunctului acesteia, Marius Iacob, dar și a procurorilor Mircea Negulescu și Lucian Onea, conform DCnews.ro.

Inspecția Judiciară că atât Kovesi cât și subalternul ei au adus atingeri onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu, împrejurări identificate în înregistrările audio apărute în spaţiul media la data de 18 iunie 2017, dar și când șefa DNA a refuzat să se prezinte în fața parlamentarilor.

Onea și Negulescu sunt acuzați de IJ că și-ar fi exercitat funcția cu rea credinţă.

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *