Skip to content
Politică

UPDATE Cum a răspuns propunerii PSD / Nume cu greutate de premier intră în joc SURSE

thebetterplan.org

UPDATE 12:40

Florin Georgescu, viceguvernatorul BNR, a refuzat deja propunerea celor de la PSD pentru un posibil mandat de premier. Acestuia i s-a propus chiar de luni seară o colaborare cu Partidul Social Democrat de către președintele partidului Liviu Dragnea, conform unor surse citate de HotNews.ro

Guvernatorul a mai ocupat funcția de vicepremier și ministru al finanțelor în 2012, pe o perioadă de șase luni, în timpul guvernării USL.

Comitetul Executiv al PSD se va întâlni miercuri dimineață pentru a lua o decizie.

————-

Încă de la alegerile parlamentare, în spaţiul public au fost vehiculate mai multe nume de posibili premieri, unii dintre aceştia negând ei înşişi această variantă.

Un nou nume apare în joc: prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu ar fi opţiunea PSD pentru funcţia de premier, au declarat surse oficiale, care au precizat că acesta ar lua în calcul propunerea.

Sursele citate de news.ro, au afirmat că această variantă ar urma să fie înaintată preşedintelui Klaus Iohannis de către liderii PSD, care vor merge miercuri la ora 11.00 la consultări la Cotroceni, alături de ALDE.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *