Skip to content
Politică

UPDATE Curtea de Apel a decis. IPS Teodosie rămâne sub control judiciar/ Zi cu emoții pentru IPS Teodosie.

agerpres.ro

UPDATE 11:14

Curtea de Apel Constanţa a respis, luni, solicitarea DNA de înlocuire a controlului judiciar cu arestul la domiciliu pentru arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, în dosarul în care acesta este judecat pentru că ar fi obţinut pe nedrept fonduri europene.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, rămâne sub control judiciar în dosarul în care este judecat pentru că ar fi obţinut pe nedrept fonduri europene, după ce Curtea de Apel Constanţa a respins, luni, solicitarea DNA de înlocuire a acestei măsuri preventive cu arestul la domiciliu, potrivit Digi24


 

Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, află luni dacă va fi judecat în stare de arest la domiciliu, în dosarul ”Nazarcea”, în care este acuzat, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene.

Curtea de Apel Constanţa se va pronunţa, luni, asupra cererii formulate de procurorii anticorupţie de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu pentru arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. Trebuie adăugat că decizia instanței va putea fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează Mediafax.

Curtea de Apel Constanţa a judecat, vineri, solicitarea procurorilor anticorupţie şi a amânat pronunţarea pentru luni.

În acest dosar, este acuzat că s-ar fi folosit de documente falsificate pentru a obţine fonduri europene de peste 1,3 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *