PSnews

Ultima Oră

UPDATE Curtea de Apel îl ține în așteptare pe Mazăre. Sentința a fost amânată

observator.tv

UPDATE 15:40 

Curtea de Apel București a amânat și astăzi pronunțarea în dosarul în care fostul primar Radu Mazăre este acuzat, alături de alte 36 de persoane, pentru retrocedarea ilegală a mai multor plaje din Constanța.

Radu Mazare  mai are de așteptat până la următorul termen, care va fi pe 31 mai, pentru a afla sentința, potrivit Antena3


 

Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, își va afla astăzi sentința în dosarul în care este acuzat de retrocedări ilegale și care durează de nouă ani.

Alături de fostul edil mai sunt judecate 36 de persoane, printre care şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Primarul Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în 28 octombrie 2008, alături de 36 de persoane, între care foşti şi actuali funcţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notari publici, în dosarul privind atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză, informează Antena 3.

Prejudiciul în această cauză a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane de euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi