Cutremur cu magnitudinea 4,7 pe scara Richter, în judeţul Arad. ISU: Nu au fost identificate efecte negative

Sursă foto: Pexels

Un cutremur cu magnitudinea 4,7 pe scara Richter s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Banatului, în judeţul Arad, la o adâncime de cinci kilometri, fiind resimţit în mai multe oraşe. Reprezentanţii ISU Arad şi ISU Timiş au transmis că, în urma misiunilor de recunoaştere desfăşurate, nu au fost constatate efecte negative şi nu au fost primite apeluri la 112.

”În judeţul Timiş nu s-au înregistrat apeluri care să solicite intervenţia pompierilor şi nici nu au fost identificate victime ori pagube materiale”, a transmis, la rândul său, ISU Timiş.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs sâmbătă, la ora 23:46, în zona Banat.

Seismul a avut magnitudinea de 4.7 Ml pe scara Richter, s-a produs la adâncimea de 5 kilometri şi cu intensitatea în zona epicentrală de V grade pe scara Mercalli.

Cutremurul s-a produs la 59 de kilometri E de Arad, 67 de kilometri NE de Timişoara, 68 de kilometri V de Deva, 72 de kilometri V de Hunedoara, 77 de kilometri N de Reşiţa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: