Skip to content
Politică

UPDATE Daniel Dragomir, chemat la audieri: Nu intru în polemică cu Coldea!

evz.ro

UPDATE 10:49

Întrebat, marți, de reporteri care este motivul pentru care va fi audiat la Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de informatii, Daniel Dragomir a declarat:

" "
" "

”In legatura cu toate aspectele pe care le-am menționat în ultima perioadă, absolut toate. Este poziția domnului Coldea, eu nu intru într-o polemică cu domnia sa. Eu mi-am înaintat demisia în 6-7 ianuarie în 2013. Urmărirea penală în rem la DNA a fost în 2014. La plecarea mea din SRI eu am ieșit cu un calificativ ”foarte bine”, a declarat Daniel Dragomir, potrivit postului de televiziune Digi 24.

——————————————————————————

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat marti la Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de informatii, pe tema acuzatiilor formulate in spatiul public.

Anuntul a fost facut luni de catre presedintele comisiei Claudiu Manda, potrivit news.ro

„Am avut o discutie astazi cu toti membrii comisiei. Am discutat un pic despre cum ar trebui sa functioneze activitatea la comisie. Maine avem prima sedinta ordinara. Am avut o discutie cu domnul Daniel Dragomir. L-am invitat pentru maine, la ora 16,30, la Comisia de control SRI, deci maine la 16,30 va veni. I-am trimis si pe adresa de e-mail pe care mi-a propus-o dumnealui o solicitare scrisa”, a declarat Claudiu Manda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *