Skip to content
Politică

UPDATE De ce a fost chemat la parchet. Ce spune despre Dăncilă / Dragnea ceartă un jurnalist în fața DNA

activenews.ro

UPDATE 18:08

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat în urmă cu puțin timp că a fost chemat la DNA ca să i se aducă la cunoștință de către procurorul de caz din speța Tel Drum că i se va pune la dispoziție întregul dosar scanat, fără ca politicianul să mai fie nevoit să suporte costurile consistente ale copierii documentelor, transmite Digi 24.

„Am fost chemat pentru că mi s-a adus la cunoștință că mi se va pune la dispoziție dosarul scanat în formă electronică. Eu n-am decis niciodată să fiu flancat sau nu de jandarmi, pentru că nu eu conduc Ministerul de Interne. Viorica Dăncilă nu are de ce să își dea demisia. Are suportul nostru. Nu a fost niciun fel de secretomanie în jurul vizitei din Israel. A fost solicitare în Biroul Permanent al Camerei. S-a aprobat în urma invitației ministrului israelian”, a afirmat Dragnea.

—————————————–

UPDATE 18:03

Surse judiciare citate de Agerpres susțin că Dragnea a fost audiat la DNA în cazul Belina.

În Dosarul Belina sunt cercetate, alături de Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb. Shhaideh a fost audiată miercuri în același dosar.

Din cauza implicării în acest dosar, în 12 octombrie 2017, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au demisionat din funcţiile de ministru al Dezvoltării, respectiv ministru al Fondurilor Europene, într-o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD.

—————————-

UPDATE 17:50

Președintele PSD nu a vrut să facă declarații, precizând că va vorbi cu presa doar la ieșirea din sediu.

Totuși, Liviu Dragnea s-a enervat pe un jurnalist, care l-a întrebat cum comentează declarația lui Iohannis despre ”înțelegeri secrete” făcute în Israel.

”Ce prostie ai spus, poți să repeți? Cum să recunosc o vină pe care nu o am?”, i-a răspuns vizibil iritat Liviu Dragnea unui jurnalist, potrivit știrileprotv.ro.

———————————————-

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a mers vineri după-amiază la Direcția Națională Anticorupție (DNA), informează postul de televiziune Digi24.

 

1 comentariu la “UPDATE De ce a fost chemat la parchet. Ce spune despre Dăncilă / Dragnea ceartă un jurnalist în fața DNA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *