Skip to content
Politică

UPDATE Decizii radicale în PNL: au fost dizolvate birourile organizațiilor de sector/ Liberalii care vor absenta de la moțiunea de cenzură ar putea fi excluși din partid

newsar.ro
" "

Liberalii s-au reunit luni dimineață în şedinţa Biroului Executiv, urmând ca de la ora 13:00 aceștia să se reunească în Biroul Permanent Național (BPN).

PNL va face o analiză a scorurilor obţinute de filialele partidului, iar în acest context, PSnews.ro vă ține la curent cu cele mai noi decizii luate în spatele ușilor închise.

UPDATE 13:16

Biroul Executiv al PNL a decis, luni, că de săptămâna viitoare prezența la plenurile Parlamentului să fie obligatorie până la data de 1 iulie, iar liberalii care vor absenta de la moțiunea de cenzură ar putea fi excluși din partid, au declarat surse liberale.

————————-

Potrivit surselor noastre, au fost dizolvate birourile PNL de sector, iar Anca Boagiu, preşedinte PNL Sector 2 și singurul lider de filială din București care nu și-a înaintat încă demisia, ar urma să fie înlăturată de conducerea PNL, prin vot secret.

Revenim cu detalii

Potrivit rezultatelor finale centralizate de BEC, cifrele sunt: PNL – 27%, PSD – 22,5%, USR-PLUS -22,4%.

Alianţa USR-PLUS a câştigat categoric în Bucureşti, PNL situându-se doar pe locul 3, după marele rival, PSD: USR-PLUS – 40,63%, PSD- 16,68%, PNL- 15,76%, PMP- 8,75%,  Pro România – 6,87%, ALDE- 4,67%

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *