Skip to content
Politică

UPDATE Demisie la vârf / Dragnea, prima ieșire de după CEx: miting PSD pentru familia tradițională

lugojinfo.ro

UPDATE 14:18

Tot Liviu Dragnea a anunțat demisia lui Adrian Marius Dobre din funcțiile de purtător de cuvânt al PSD și de secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

————————–

UPDATE 14:11

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit cu declarații imediat după încheierea ședinței CExN.

El a susținut că subiectul cel mai important convenit în ședința Comitetului Executiv Național s-a referit la organizarea unui amplu miting în luna mai, pentru susținerea familiei tradiționale, potriit Digi 24.

Totodată, el a precizat că Partidul Social Democrat a făcut o evaluare a guvernării Dăncilă după primul trimestru al acestui an. Deși a refuzat să dezvăluie concluziile acestei evaluări, Dragnea a promis că ele vor apărea luni după-amiază, într-un comunicat trimis presei.

————————————-

UPDATE 12:08

Întrebată de jurnalişti dacă îşi va da demisia din funcţia de premier, aşa cum s-a vehiculat în presă în ultimele ore, Viorica Dăncilă a spus: „Nici vorbă de aşa ceva”.

„Aş fi curioasă să aflu şi eu. De la mine în niciun caz”, a adăugat Dăncilă, întrebată dacă a existat o discuţie în acest sens şi de unde a pornit un astfel de zvon, conform Agerpres.

——————————–

UPDATE 11:40

Înainte de a intra în sala de ședință, întrebată de jurnaliști dacă vrea să demisioneze, premierul Viorica Dăncilă a negat informațiile apărute în presă, iar Liviu Dragnea și-a făcut semnul crucii. Anterior, în jurul orei 10:30, primarul Municipiului București, Gabriela Firea, și prim-ministrul se aflau în biroul liderului PSD, conform Realitatea.net.

În plus, întrebat dacă Viorica Dăncilă va rămâne premier până în ”douăzeci douăzeci”( n.r 2020), președintele Camerei Deputaților a precizat: ”Da, cel puțin”.

———————-

Luni, cu ocazia reunirii Consiliului Executiv Național, bilanțul Guvernului Vioricăi Dăncilă va fi prezentat chiar de premier, a anunțat liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Ședința CEx-ului ar urma să înceapă la ora 11:00 și se vor discuta, în primul rând, reușitele Cabinetului condus de Dăncilă. În plus, șeful social-democraților a ținut să infirme afirmațiile din presă, conform cărora vor urma remanieri, conform B1.ro.

Liviu Dragnea s-a arătat mulțumit de activitatea prim-ministrului şi că se implementează programul de guvernare. Totodată, un alt subiect important ce se va discuta la ședința PSD-ului ar putea fi referendumul pentru modificarea Constituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *