Skip to content
Politică

UPDATE Detalii de ultim moment din câmpul de luptă al PSD/ S-a decis pe cine va susține partidul la șefia ASF EXCLUSIV

Târgoviste.info

UPDATE 17:15

Potrivit surselor PSnews.ro, se pare că liderii PSD au decis în ședința de luni a Comitetului Executiv Național al partidului să îl susțină pe Leonardo Badea la conducerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

UPDATE  14:35

Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea, a cerut, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, excluderea din partid a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu.

UPDATE 12:23

Surse PSnews.ro susțin că în CEx se va da și un vot de susținere pentru nominalizarea lui Viorel Ștefan, în prezent vicepremier, la șefia ASF.

——————————-

Întâlnirea social-democraților în Comitetul Executiv Național, programat să aibă loc, luni, începând cu ora 12, se anunță a fi o reglare de conturi, cel puțin sângeroasă.

DETALII AICI: ȘEDINȚĂ CRUCIALĂ! CEx-ul PSD se reunește chiar în ziua procesului lui Liviu Dragnea

PSnews.ro vă ține la curent cu cele mai noi informații de pe câmpul de bătălie al social-democraților. Amintim că, luni, înainte de ședință, întrebat de jurnaliști dacă este posibil să existe excluderi din partid, Liviu Dragnea a răspuns: „Posibil, să vedem câte”.

DETALII AICI: Dragnea, înainte de CEX: Posibil să fie excluderi. Să vedem câte

Potrivit celor mai noi informații obținute de redacția PSnews.ro, se pare că Liviu Dragnea va propune în cadrul CEx-ului, excluderea lui Marian Neacșu și a lui Adrian Țuțuianu din cadrul partidului.

Mai mult, se pare că puciștii și-au făcut și ei un plan, în eventualitatea în care planul lui Liviu Dragnea se va concretiza. Concret: aceștia intenționează să ceară aplicarea acestei ”pedepse” și pentru ei.

Totodată, potrivit surselor noastre, doi lideri de filiale PSD vor fi schimbați. E vorba de liderii din organizațiile Caraș-Severin și Călărași, Ion Mocioalcă și respectiv Ciprian Pandea.

Revenim cu noi informații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *