Skip to content
Politică

UPDATE Dragnea iar a avut parte de show la ICCJ cu Mălin Bot. I-au fost oferite CĂTUȘE (VIDEO)

oradestiri.ro

UPDATE 20:47

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a fost flancat, la ieșirea de la audieri, de mai mulți presupuși interlopi.

Liderul PSD nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliștilor și a fost apărat de mai multe persoane, care l-au ferit de microfoane și l-au condus până la mașină, tramsmite Europa FM.

Mai mulți jurnaliști susțin că au fost împinși și agresați în busculada creată. Pe de altă parte, Dragnea a spus că nu-i cunoaște pe ”susținătorii” săi.

La un moment dat, întrebat despre prezenţa susţinătorilor săi la ICCJ, politicianul a exclamat: „Nu ştiu cine sunt! (…) Eu am stat în instanţă. Nu ştiu cine i-a chemat nici pe cei de acum, nici pe cei de dimineaţă (…) Nu pot să plec din cauza dumneavoastră”.

Unul dintre jurnaliștii prezenți marți la Înalta Curte – Mălin Bot – susține că a fost bătut pe holurile instanței supreme de către susținătorii lui Liviu Dragnea.

„Ați văzut cu toții că a fost o altă persoană care m-a lovit, acel interlop pe care noi l-am urmărit și l-au ridicat jandarmii. Este inadmisibil, oameni buni! Am ajuns într-un roman de Mario Puzo. Am ajuns în Nașul, în situația în care un corupt vine cu un interlop și te agresează (…) în sediul Instanței Supreme. M-au ținut și m-au lovit cu pumnii pe jos. Și aici, la mașină, ați văzut cu toții, ați filmat. L-ați văzut pe acel individ care a venit. Au fost ridicați de jandarmi. Voi depune o plângere penală pentru ceea ce s-a întâmplat aici și mi se pare inadmisibil”, a afirmat Bot.

 

Până la urmă, misterul s-a elucidat. Susținătorii au fost aduși de secretarul general al PSD – Codrin Ștefănescu. Acesta spune, însă, că persoanele care l-au susținut pe Liviu Dragnea nu erau interlopi, ci eroi ai Revoluției.

„Sunt pesedişti vechi, unii sunt eroi ai Revoluţiei. (…) Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat că aici este vechea echipă de manifestanţi de profesie şi, la partid fiind, am luat câiva colegi şi am venit aici. Suntem alături de Liviu Dragnea”, a zis Codrin Ştefănescu.

—————————

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, iar a avut parte de show la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) cu jurnalistul Mălin Bot. Cineva din grupul ziaristului chiar i-a oferit CĂTUȘE politicianului.

Filmarea pe care o puteți vedea mai jos a fost realizată marți de către Bot și postată pe pagina acestuia de Facebook. Dragnea se prezentase la instanța supremă într-un nou termen al procesului Bombonica. De altfel, protestele gazetarului și tirul de întrebări incomode ale acestuia asupra lui Liviu Dragnea au devenit o obișnuință ori de câte ori liderul social-democrat are drum pe la instanța supremă.

Fără alte comentarii, vă redăm mai jos întrebările și urările primite de către PSD-istul-șef din partea grupului de protestatari din jurul lui Mălin Bot, la care acesta nu a replicat deloc, cum de altfel nu a răspuns nici întrebărilor venite din partea altor jurnaliști, legate de politică și de justiție:

„BOT: Domnule Dragnea, un infractor schimbă legile justiției ca să scape de pușcărie? Credeți că veți reuși? De ce nu răspundeți? Vă e rușine să purtați acest dialog? Vă e frică să vorbiți cu oamenii? Ce răspundeți celor 1.000 de judecători care fac un protest față de legea inițiată de dumneavoastră? Credeți că veți scăpa de pușcărie, domnule Dragnea?

FEMEIE: Cum credeți că se poate ca dintr-un salariu de bugetar să aveți un asemenea conac?

BĂRBAT CU CĂTUȘE: Vi le facem cadou, să vă obișnuiți cu ele.

ALT BĂRBAT: La pușcărie, hoțule!

BOT: Un infractor emite legi ca să scape de pușcărie?

BĂRBAT CU PORTAVOCE: Javră! La pușcărie, penalule! Infractorule!

BOT: Domnule Dragnea, un infractor schimbă legile din justiție ca să scape de pușcărie? Credeți că veți scăpa, domnule Dragnea?

BĂRBAT CU CĂTUȘE: Vi le facem cadou.

BOT: Dacă n-aveți nicio legătură cu Teldrum, de ce vă e frică de dosarul Belina? De ce nu recunoașteți că Tel Drum e firma clanului dumneavoastră? De ce nu răspundeți?

ALT BĂRBAT: La pușcărie du-te!”

Scena s-a încheiat cu grupul de protestatari strigând la unison: „Justiție, nu corupție!”, plus o femeie care scanda: „Fără penali!”

1 comentariu la “UPDATE Dragnea iar a avut parte de show la ICCJ cu Mălin Bot. I-au fost oferite CĂTUȘE (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *