Skip to content
Politică

UPDATE Dragnea îi răspunde șefului Rezervației Biosferei Delta Dunării: I-am dat drumul

explozivnews24.ro
" "

UPDATE

Liderul PSD, Liviu Dragnea i-a răspuns șefului Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării cu privire la pescuitul excesiv.

" "
" "

Dragnea a mărturisit că nu a păstrat captura de știucă pentru el, ci doar a fost să pescuiască : „Nu am pupat-o și i-am dat drumul.”


 

Grigore Baboianu, guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a început atacurile la adresa lui Liviu Dragnea cu privire la faptul că a promovat zecile de știci capturate în detrimentul promovării pescuitului sportiv.

Ar fi putut să arate captura, să o pupe şi să îi dea drumul!” a declarat şeful Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, la Europa FM.

La finalul lunii martie, liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat un mesaj pe pagina persoanală de Facebook un mesaj prin care liderul se lăuda că l-a învățat pe pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea a postat şi fotografii de la pescuit, potrivit news.ro 

„Domnul premier şi domnul preşedinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aş fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o ştiucă de dimensiunile… este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: «Domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!». Dar, cu siguranţă, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea…”, a mai adăugat guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a evitat  să spună unde anume au făcut premierul Sorin Grindeanu şi liderul PSD capturile de ştiuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *