Skip to content
Politică

UPDATE Dragnea nu scapă de emoții: Instanţa Supremă a decis redeschiderea dosarul privatizării Tel Drum

huff.ro

UPDATE 16:40

Instanţa Supremă a decis redeschiderea dosarului privatizării Tel Drum la cererea procurorilor DNA. Ancheta vizează privatizarea companiei şi acordarea unor contracte cu dedicatie de către Consiliul Judetean Teleorman, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Decizia Instanței Supreme este definitivă.

Dosarul a fost inchis in urma cu cinci ani, tot la cererea procurorilor DNA, informează Antena3.ro

DNA a depus cererea pe data de 3 iulie şi are ca obiect „confirmare redeschidere urmărire penală (art.335 alin. 4 NCPP)”.

———————————

Liviu Dragnea riscă să fie cercetat de DNA într-un al patrulea dosar. Magistrații de la Curtea Supremă anunță luni dacă aprobă cererea procurorilor anticorupție de redeschidere a unei anchete, ce vizează modul în care a fost privatizată compania Tel Drum şi contractele pe care această firmă le-ar fi primit de la Consiliul Judeţean Teleorman, informează B1 TV.

Decizia pe care o vor lua luni magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție este una definitivă. Este vorba despre un dosar în care sunt vizate mai multe infracțiuni. Procurorii anticorupție verifică modul în care a fost privatizată compania Tel Drum și au fost atribuite mai multe contracte de către CJ Teleorman către acestă companie în perioada în care Liviu Dragnea era președinte al Consiliului Județean.

Printre persoanele vizate în acest dosar ar fi și Marian Fișcuci, fost coleg de liceu al lui Dragnea și primul patron al Tel Drum.

Mai multe fapte din acest dosar se regăsesc și în dosarul Tel Drum, deschis de procurori în noiembrie 2017.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *