Skip to content
Politică

UPDATE Dragnea și Tăriceanu nu merg la Cotroceni de ziua Europei

Cotidianul

UPDATE 15:29

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și președintele Camerei Deputaților,  Liviu Dragnea, nu vor merge la Palatul Cotroceni de ziua Europei, pe 9 mai, informează RomâniaTV.net.

Revenim cu detalii.

———————-

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a declarat miercuri că va merge la recepția organizată de Administrația Prezidențială cu ocazia Zilei Europei, pe 9 mai.

Tăriceanu a spus că va separa declarațiile politice de relațiile instituționale și că va merge la Palatul Cotroceni, în ciuda faptului că în decembrie, la recepția organizată de Administrația Prezidențială cu ocazia zilei naționale a refuzat să participe, informează Adevărul.ro.

“Haideţi să separăm lucrurile. Una este relaţia instituţională, altele sunt atitudinile şi poziţionările de ordin politic. Le pun pe fiecare în căsuţa care trebuie. Eu sunt obligat să colaborez şi fiecare suntem obligaţi să colaborăm instituţional, ceea ce decurge din întreg cadrul constituţional şi legislativ şi sigur că acest lucru se va întâmpla”, a spus Tăriceanu.

În decembrie 2017, Tăriceanu a spus că nu a primit invitație la recepția de la Palatul Cotroceni, declarând că și dacă ar fi primit nu ar fi participat, având în vedere că acolo ar fi trebuit să stea alături de „patronul statului paralel“, mai adaugă sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *