PSnews

Ediția de București

UPDATE Drept la replică / Bucureștiul lui Firea: Radu Tudor, imagini cu un zid ce stă să cadă peste oameni FOTO

agerpres.ro

UPDATE 9 mai, 15:26

Redăm integral dreptul la replică primit marți seară de la Primăria Municipiului București (PMB):

„Asocierea numelui Primarului General, Gabriela Firea, cu orice neconformitate sau neregula din Bucuresti, fara argumente concrete sau informatii reale, denota faptul ca autorul articolului nu a intentionat informarea cititorilor site-ului mai sus mentionat, ci doar a realizat un material ‘de presa’ care are ca unic scop denigrarea atat a Primarului General cat si a Primariei Municipiului Bucuresti.

In consecinta, pentru corecta informare a cititorilor site-ului psnews.ro, va aducem la cunostinta faptul ca in fotografia din cadrul articolului apare zidul din strada Comandor Eugen Botez, din sectorul 2, care este proprietate privata si care apartine Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti din Soseaua Stefan cel Mare, fiind chiar gardul care inconjoara stadionul.

Mai mult decat atat, avand in vedere ca acest obiectiv nu se afla amplasat in perimetrul unei zone construite protejate si nu este monument istoric, competenta de autorizare si control nu intra in responsabilitatea Primariei Municipiului Bucuresti, ci revine Primariei Sectorului 2.

Dat fiind faptul ca Primaria Capitalei nu are atributii in a solutiona problema respectiva, a solicitat Politiei Locale a sectorului 2 sa efectueze verificari in zona si sa ia masurile care se impun, respectiv aplicarea prevederilor HCGMB nr. 180/2017- privind instituirea unor obligatii si raspunderi ce revin institutiilor publice, agentilor economici si cetatenilor pentru buna gospodarire a locuintelor si infrumusetarea acestora.

Totodata, s-a solicitat si Inspectoratului de Stat in Constructii aplicarea, conform competentelor ce ii revin, a prevederilor Legii 10/1995 privind calitatea in constructii, cu modificarile si completarile ulterioare.
In ceea ce priveste curatenia in zona respectiva, va informam ca aceasta este de competenta companiei SC Supercom SA, care igieniza perimetrul respectiv in momentul verificarilor”.

———————-

Vedeți mai jos o nouă mostră din Bucureștiul condus în prezent de către Gabriela Firea. Jurnalistul Radu Tudor a publicat luni pe Facebook o serie de imagini cu un zid ce stă să cadă peste oameni.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, gunoaiele și-au făcut loc nu doar la baza zidului, ci și în crăpătura considerabilă, pe care o puteți observa în fotografia de mai jos.

„Bucuresti, oras murdar, neîngrijit, plin de gropi, haotic. Strada Comandor Eugen Botez din Sectorul 2 cu primar PSD Toader (Mugur Mihai Toader – n.r.) si firma de salubritate (?!) Supercom. Sa va mai spun ca pe strada asta se afla un depou RATB a cărui clădire arata ca dupa bombardament? Voi reveni cu postari. Trăiesc intr-un oras mizerabil si nu mă împac cu asta”, a comentat Radu Tudor pe Facebook.

Găsiți AICI întreaga galerie foto.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi