Skip to content
Politică

UPDATE Drept la replică/ Consultanţii lui Băsescu omoară din interior candidaţii PNL. Cazul Ludovic Orban EXCLUSIV (FOTO) (VIDEO)

Redăm dreptul la replică transmis de Felix Tătaru, marți, redacției PSnews.ro:

Așa cum am mai afirmat recent în presă, nici eu, nici vreuna din firmele în care sunt acționar nu lucrăm pentru vreo campanie electorală și nici nu intenționăm. Urmează să preiau mandatul de președinte al International Advertising Association, cea mai importantă asociație a industriei de marketing și comunicare la nivel global, ceeea ce implică responsabilități la nivel internațional și timpul nu îmi permite alte angajamente”, este replica lui Felix Tătaru la informațiile publicate mai jos.

—————————-

ARTICOL INIŢIAL (21 martie 2016)

Consultanţii fostului preşedinte Traian Băsescu omoară din interior candidaţii PNL. Redacţia PSnews.ro vă prezintă mai jos cazul deputatului Ludovic Orban, candidatul liberal la Primăria Bucureştilor.

Săptămâna a început nesperat de amuzant: orice eveniment politic a trecut în subsidiar, pălind în faţa fenomenului viral declanşat de prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, care şi-a pus pe Facebook poza de mai jos, unde apare alături de propriul câine.

„Impreuna cu Lance, ma bucur de primavara langa mica noastra magnolie inflorita”, şi-a prezentat Orban fotografia.

facebook.com Ludovic Orban

Pe parcursul a mai puţin de trei ore, decizia consultanţilor lui Ludovic Orban de a posta pe Facebook o imagine cel puţin îndoielnică a avut un efect devastator.

Editorialist al PSnews.ro, bloggerul Bogdan Stoica a publicat, luni, un material ce încă face deliciul Internetului, prin care demonstrează, plin de umor, inabilitatea oamenilor politici de a se lupta cu ridicolul.

Potrivit unor surse ale PSnews.ro, campania lui Ludovic Orban este condusă de Sebastian Lăzăroiu, Cristian Hriţuc şi Felix Tătaru – toţi oameni ai preşedintelui; şi ne referim aici la fostul şef de stat Traian Băsescu. De altfel, despre Hriţuc am mai vorbit zilele trecute, în contextul în care acelaşi fost om al lui Băsescu s-a aciuat acum pe lângă primarul general interimar Răzvan Sava.

CITIŢI ŞI: Cine manevrează interesele din jurul primarului Răzvan Sava. Băieţii şmecheri de la Capitală / EXCLUSIV

Nefericita decizie de comunicare a lui Orban se dovedeşte cel mai mare coşmar al unui om politic, precum şi al unui consilier, acesta trebuind să ştie că nicio campanie negativă nu are un asemenea efect devastator precum un singur moment în care eşti aruncat în ridicol.

De altfel, marota animalului de companie (în cazul de faţă, al câinelui) pare să fie letală în comunicarea publică pentru unii PNL-işti şi PDL-işti care au candidat, de-a lungul timpului, la Primăria Municipiului Bucureşti. Amintim că, în campania din 2008 pentru Primăria Capitalei, Vasile Blaga s-a acoperit de un strat gros de penibil şi a pierdut lamentabil în faţa lui Sorin Oprescu (cu o diferenţă de peste 12 puncte procentuale), după ce chirurgul şi-a scos buldogul la plimbare, îndemnându-l, ironic: „Du-te, mă, la stăpânul tău!” Vedeţi, în acest sens, filmuleţul de mai jos.

1 comentariu la “UPDATE Drept la replică/ Consultanţii lui Băsescu omoară din interior candidaţii PNL. Cazul Ludovic Orban EXCLUSIV (FOTO) (VIDEO)

  1. Ludovic Orban este un sustinator al reteritorializarii cainilor maidanezi. Este adeptul sterilizarii si returnarii in teritoriu, adica exact situatia groaznica din anii 2008-2013, cand Bucurestiul devenise o groapa de gunoi plina de castroane si custi. Eu unul nu vreau sa retraiesc acele momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *